Γίνε Μέλος, στήριξε τον Α.Ο.Κ.

Η ετήσια συνδρομή μέλους στον Α.Ο.Καβάλα είναι 20€.

Με την εγγραφή, στηρίζεις και δυναμώνεις το πιο ιστορικό σωματείο της Καβάλας και τα τμήματα του, ώστε να καλυφτούν τα λειτουργικά του έξοδα και να μπορέσει να πετύχει του στόχους του.  Παράλληλα, κάθε μέλος αποκτά το δικαίωμα στο πρώτο έτος να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις του  Α.Ο.Κ., να έχει δικαίωμα λόγου και ψήφου αλλά και να θέσει υποψηφιότητα για την συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο. 

 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Η εγγραφή μπορεί να γίνει στα γραφεία του ΑΟΚ επί της οδού Εθν.Αντιστάσεως 2 (πληροφορίες στο 6936 118286), καθώς και στις εγκαταστάσεις (γήπεδο Περιγιαλίου) της ακαδημίας ποδοσφαίρου (καθημερινές μετά τις 16:00).
      ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

1) Eκτυπώνεις την παρακάτω αίτηση, την συμπληρώνεις και την αποστέλλεις είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ταχυδρομικά στα γραφεία του συλλόγου: Εθν.Αντιστάσεως 2, 65302, Καβάλα.

2) Καταθέτεις την ελάχιστη ετήσια συνδρομή (20€) στον λογαριασμό του συλλόγου μας στην Τράπεζα Πειραιώς : GR04 0171 061000 6061127 807516

  Ή    μπορείς να αποστείλεις τα χρήματα μέσω Paypal πατώντας το link που βρίσκεται στα δεξιά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα παραλάβετε την απόδειξη εγγραφής στον Α.Ο.Κ.

 

aitisi2

aitisi2