Αρχαιρεσίες εκλογής Δ.Σ. 2023

    Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου (θύρα 7) του «Δ.Σ. Ανθή Καραγιάννη». Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, με ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 18:30. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους.
    Πριν τις αρχαιρεσίες, θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση και παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες/κατάθεση υποψηφιοτήτων, μπορείτε να απευθύνεστε και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 17:00 αλλά και στην Θύρα 6 κατά την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα ΑΟΚ - Πανθρακικός .  

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (3/11/2023)

Οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν για το νέο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι παρακάτω:

 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 ΚΑΤΣΑΝΗ ΓΕΡΑΚΙΝΑ

 ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
 ΚΕΛΕΜΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 ΜΟΥΜΤΣΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 ΠΕΡΤΖΕΜΛΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

 ΠΥΡΙΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 ΣΚΛΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

 ΣΠΑΝΔΩΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

 ΤΣΙΜΤΣΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΟΣ 1 ΕΠΑΛ & ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη της στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ ,εξασφάλισε για την ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων των τμημάτων Κ-10, Κ-8 & Κ-6 ανεξαρτήτως καιρικών φαινομένων όπως αέρας , κρύο και βροχή , την κλειστή αίθουσα γυμναστηρίου του 1 ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑΛ & ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ .

****************************************************
Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ θέλει να ευχαριστήσει για την άμεση ανταπόκριση της σχολικής επιτροπής του παραπάνω εκπαιδευτικού οργανισμού τον λυκειάρχη του 1 ΕΠΑΛ κ Πασχάλη Παλαβούζη όπως και τον διευθυντή του ΔΙΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ κ. ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΓΡΗΓΟΡΗ & και την κυρία ΑΝΘΗ ΧΑΤΖΗΦΡΑΝΤΖΗ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου τους .
***************************************************
Η Ακαδημία μας συνεχίζει τις εγγραφές τις και ευχαριστεί τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση του .
Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για οποία πληροφορία θέλετε :
***************************************************
👍Ελα στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 🔵⚪️
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά .
➡️Δωρεάν συνδρομή 1 μήνας (2016 +)
➡️Ετήσια πακέτα.
📱6979004027
📧 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έναρξη συνεργασίας με Ψυχολόγο - Επικοινωνιολόγο

306588322 584877650098553 2055084107821093381 n vaso

 

 

 

📈Όταν οι στόχοι είναι υψηλοί, οφείλεις να τους υποστηρίζεις με τους καλύτερους...
Καλωσορίζουμε την ψυχολόγο - επικοινωνιολόγο , Βασιλική Χατζηδημητράκη , στο επιστημονικό επιτελείο του Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ
Βασιλική καλώς ήρθες στην οικογένεια του Α. Ο. Καβάλα.
🔝Πλέον δεν νοείται στην δική μας σκέψη ακαδημία ποδοσφαίρου ή οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία που να μην έχει συνεργασία με Ψυχολόγο - Επικοινωνιολόγο!
💙Θέλουμε για τα παιδιά μας το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να τα βοηθήσουμε να γίνουν άνθρωποι που θα τους έχει ανάγκη κάθε κοινωνία πρώτου γίνουν αθλητές και πλέον αυτό το βλέπουμε καθημερινά στην κοινωνία μας που ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και φωνάζει για βελτίωση.
🏆Για τον λόγο αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Βασιλική Χατζηδημητράκη.
🥇Στα δικά μας μάτια για παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να ακούσουμε από εκείνη " Ναι μου αρέσει το Πρότζεκτ σας και θέλω να συνεργαστούμε"!
Στο πλαίσιο αναβάθμισης των παροχών μας κάθε αθλητής της ακαδημίας από φέτος θα έχει προνομιακή έκπτωση για την επίσκεψη του στην κυρία Χατζηδημητράκη και θα μπορεί να βασίζει οποιαδήποτε θέμα προκύπτει στον επιστημονικό μας συνεργάτη!
Επίσης θα έχουμε την τιμή και την χαρά να παρευρεθεί στην ακαδημία μας ώστε να πραγματοποιήσει σεμινάρια για παιδιά -αθλητές & γονείς.
#aok #kavalafc #kavala #aokavala #opap — στην τοποθεσία Α.Ο.Καβάλα.
 

Aύριο στον "Ζέφυρο" οι εκλογές του Α.Ο.Κ.

user1Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του σινεμά Ζέφυρος(είσοδος παραπλεύρως του κυλικείου της Περιφέρειας) θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου στον Α.Ο.Καβάλα. Οι υποψήφιοι που κατέθεσαν αίτηση και θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες Δ.Σ. είναι οι παρακάτω:
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΒΥΖΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΗ ΓΕΡΑΚΙΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΕΡΤΖΕΜΛΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΠΥΡΙΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΡΕΜΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΣΥΚΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
   Παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να τηρήσουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας.

Εκλογές στον Α.Ο.Καβάλα...

    Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την διενέργεια αρχαιρεσιών για τη συγκρότηση νέου 15μελούς Δ.Σ., την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 στον κινηματογράφο «Ζέφυρος» (είσοδος παραπλεύρως του κυλικείου της Περιφέρειας). Η διαδικασία θα διεξαχθεί παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος και θα ολοκληρωθεί στις 20:30. Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων λήγει την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 14:00, και η κατάθεση της μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας μας www.aokavala.gr (ενότητα ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ), όπου υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και έγγραφα και για την συνδρομή μέλους ή εναλλακτικά στα γραφεία του τμήματος στίβου στο Δ.Σ. «Ανθή Καραγιάννη» (Τετ-Πέμπτη-Παρασκευή, ώρες 16:00-18:00).
    Πριν τις αρχαιρεσίες, και συγκεκριμένα στις 18:00 θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση με έκτακτα θέματα την τροποποίηση του καταστατικού με σκοπό την πλήρη εναρμόνιση του με το νέο αθλητικό νόμο, την προσθήκη νέων τμημάτων στον σύλλογο και το καταστατικό του, καθώς και η αποδοχή της πρότασης για την παραχώρηση των εσόδων από τις εγγραφές μελών στο τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.
    Παρακαλούνται τα μέλη μας να φέρουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητας και να τηρήσουν όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας, ενώ σημειώνουμε πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών μέλους θα μπορούν να γίνουν μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας στις 18:00.  
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ" ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ